Ahad, April 04, 2010

MYLOOK - FREE. MUDAH. LUMAYAN


Jom Kumpul Duit.


*Terhad! Saham Percuma Dari Enjin Carian Baru, MyLook.com*

MyLook.com ialah sebuah enjin carian baru yang menawarkan saham percuma kepada ahli-ahli yang mendaftar dan melakukan carian menggunakan MyLook.com. Pendaftaran dan keahlian adalah percuma.

http://mylook.com/join.php?x=33648

Tawaran ini mungkin hanya sah pada peringkat awal pelancaran MyLook.com dan MyLook.com berhak menarik balik tawaran ini di masa hadapan. Bagaimana pun, semua unit saham yang telah anda kumpul akan terus menjadi milik anda dan mendatangkan pulangan bulanan.

Setiap unit saham MyLook.com bernilai 22 cents (USD) buat masa sekarang.
Setiap unit saham akan memberikan pendapatan bulanan kepada anda dalam bentuk dividen bulanan.

Sertai MyLook.com sekarang dan dapatkan:

-> 5 unit saham percuma setiap hari (maksima) sekiranya anda melakukan 5 carian menggunakan MyLook.com pada hari tersebut.
-> 5 unit saham percuma untuk setiap ahli yang anda kenalkan (tiada had).
-> Insentif 20% dari jumlah saham terkumpul ahli-ahli yang anda kenalkan dan 20% dari pendapatan bulanan mereka (tiada had).

Anda tidak perlu memperkenalkan peluang ini kepada sesiapa pun untuk menerima bayaran dari MyLook.com tetapi jumlah saham yang dapat anda kumpul adalah terhad kepada $0.22 x 5 = $1.10 sahaja setiap hari.

Tetapi sekiranya anda ingin mendapat pendapatan bulanan secara aktif dan percuma untuk jangkamasa panjang, anda boleh memperkenalkan rakan-rakan dan anda akan mendapat lebih banyak saham percuma pulangan yang berlipat-ganda.

Saper yg nk bagikan free camni. Tetapi sekiranya anda dapat perkenalkan kepada orang lain, lagi bagus dan yang dibayar xde limit.MyLook ni masih baru .(saya pn baru register ni).Apa-apa pun sekiranyer anda ingin tahu lebih lanjut atau mendaftar,sila klik link dibawah.

http://mylook.com/join.php?x=33648

Jom...apa lagi...daftar skrg..x payah bayar pn.


**** Pastikan anda sentiasa login akaun anda semasa menggunakan MyLook ni utk mndpt hasilnya.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails